Waarom deze website?

Mijn verlangen

Profetie vind ik zó gaaf! Het is mijn verlangen dat alle christenen een persoonlijke relatie met God hebben en Zijn stem kunnen verstaan. Zo kunnen we Zijn liefde delen met christenen en niet-christenen. Ik word elke keer weer blij en ontroerd als God spreekt. Het is zo bijzonder om te merken dat Hij mij en andere mensen helemaal kent. Hij ziet ons écht! Het laat mij verwonderen over wie Hij is en over wie wij door Hem mogen zijn. God wordt er groter door en komt tegelijkertijd dichterbij.

In de afgelopen jaren heb ik een Bijbelschool gedaan en diverse cursussen gevolgd over profetie. Samen met mijn man heb ik workshops aan tieners gegeven bij Soul Survivor en New Wine en op andere plekken aan jongeren en volwassenen. En elke keer merken wij: God wil echt tegen iedereen spreken. Jong en oud!

 De reis naar vandaag

Hoe het begon

Ik ben opgegroeid in een liefdevol, christelijk gezin. Van jongs af aan ging ik naar de Christelijk Gereformeerde Kerk. Een plek waar ik veel heb geleerd over God en de Bijbel. Tijdens mijn studie kwam ik terecht bij Jong en Vrij (nu Redemption Church), een plek waar ik veel heb geleerd over de genade van God. Toen ik de Bijbelschool Christformation volgde, was ik regelmatig te vinden in Europoort International Church waar ik leerde samenwerken met de Heilige Geest. Daarna zijn mijn man en ik bijna 10 jaar lid bij Crossroads Rotterdam geweest, een actieve, missionaire gemeente. Na een verhuizing zitten we nu bij een PKN-gemeente. Een prachtige plek waar de Geest merkbaar werkt. Het zijn stuk voor stuk kerken waar op een eigen, unieke manier God groot wordt gemaakt en het dagelijks leven met God wordt vormgegeven. Elke kerk laat weer andere dingen zien over Gods hart en heeft een eigen roeping in deze maatschappij.

Vanaf mijn 16e ging ik in de zomervakanties aan de slag als vrijwilliger bij de Week van Hoop. In deze weken organiseerden we allerlei wijkactiviteiten in Rotterdam (Charlois). Elke dag kregen we als team onderwijs over het leven met God. Ik hoorde daar dat God echt je Vader wil zijn en dat Hij met je wilt praten. Er ging een wereld voor mij open. Ik wilde steeds meer tijd met God doorbrengen en zat elke ochtend voordat ik aan de studie moest in de Bijbel te lezen. En na iets gelezen te hebben begon ik met schrijven. Alle gedachten die over dat Bijbelgedeelte in mij opkwamen, schreef ik op. Als ik het achteraf terug las stonden er bijzondere dingen in! Samen met vriendinnen namen we de tijd om wekelijks een avond met elkaar te bidden en te luisteren naar God. Op dat moment werden we bemoedigd in onze identiteit en raakten we verwonderd over wie God is. Aan het eind van de avond schreven we alles op.  Teruglezend zie ik zoveel dingen die zijn uitgekomen! Echt heel bijzonder dat God zo Zijn hart met ons wil delen.